mese.fi Foorumin päävalikko
 
 
 
 
 
 

Ratti lonksuu W168

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    mese.fi Foorumin päävalikko -> W168 -> W168 alusta
 Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
fastbackLiittynyt: 13 Elo 2018
Viestejä: 4

 LähetäLähetetty: 13.8.2018 13:50    Viestin aihe: Ratti lonksuu W168 Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

Eli omassa -02:ssa jäi katsastuksessa kiinni kun ratissa kuulema liikaa väljää. No tutkimaan ja ei ollut väljää konehuoneen puolella vaan ohjaamon puolella.

Youtubesta löytyy videot kuinka irroittaa airbag + ratti, samoin koko rattiakselin irroitus ja muut purettavat mitä pitää irroittaa että pääsee käsiksi tarvittaviin komponentteihin. Tuo purkaminen ei ole niin paha kuin aluksi näytti, suht nopeasti pääsi käsiksi itse osaan.

Väljyys johtui akselin laakereista, alapään laakerissa oli vain yksi kuula enää paikoillaan, ei ihme että hieman lonksui.

Laakserissa koodi F92446, ja googlella löytyi tarkka osatunnus: F-92846.4-INA. Soitto MB-kauppiaalle, ei voi tilata (löydy) pelkkää laakeria vaan vaihdettava koko akseli. No joo, ei nykypäivänä, laakerin kokoa vastaavaa apuna etsitty laakeriputiikit, eikä löydy kotimaasta oikena vastaavilla mitoilla. Yksi vaihtoehto olisi sorvata messingistä tai vastaavasta oikean kokoinen holkki ja ongelma olisi ratkennut sillä, mutta löytyi nyt valmiitakin euroopan puolelta kohtuuhintaan: http://rolling.hu/search/F+92846+4+INA.php

Tuolta tilattu ja kaikki ok.
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    mese.fi Foorumin päävalikko -> W168 -> W168 alusta Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa
Katso viime käyntisi jälkeen tulleet uudet viestit