Tulostettava versio | Vastuuvapaus | Tietosuojakäytäntö

Infrapuna - avaimen valo ei "tuikahda"

Mersutiedon Mekka

Otsikon mukainen ongelma tulee vastaan melko usein. Punainen valo ei avaimessa välähdä vaikka mitä tekisi ja Veholla uusi maksaa melkoisesti

Avaimen purkaminen onnistuu melko helposti ruuvimeisselillä sieltä avaimen nivelpäästä ensin kangottamalla ja sitten loput vain varovasti "nitkutellen" auki. Kasaamisessa ei ollut käytetty liimaa, onneksi.

Yleensä vikana on se, että kun sitä isoa nappia painellaan, niin sen alapuolella piirilevyssä oleva pienempi painonappi lähtee tinauksistaan irti.

Painonappissa on neljä melko pientä jalkaa joista se on tinattuna piirilevyyn. Se kannataa käydä kiinnityttämässä jollain elektroniikka sepällä.

Kasaaminen tapahtuu seuraavanlaisesi. - piirilevy paikoilleen avaimen runkoon - avaimen vapautin tappi paikoilleen, kolme väkästä ja se keskimmäinen sellaiseen pieneen hahloon. Ellei se ole oikeassa kohdassa tappi ei tule riittävän pitkälle vastapuolelta - jousen toisessa päässä on sisäpuolinen väkänen > se tapin sisään - jousen ulkopuolinen väkänen menee rungossa olevaan koloon - avain on nyt ns. auki asenossa > pyöräytä avainta vastapäivään kierros >> saat jouseen esijännityksen >>> laita avain ns. kiinni asentoon >>>> lopuksi kansi päälle.


Etsi

Selaa
Etusivu
Kahvihuone
Ajankohtaista
Tuoreet muutokset
Satunnainen sivu
Ohje
Muokkaa
Lähdekoodi
Muokkausohjeet
Sivuasetukset
Keskustele tästä sivusta
Uusi osio
Tulostettava versio
Sivun tiedot
Historia
Tänne viittaavat sivut
Linkitettyjen sivujen muutokset
Omat sivut
Kirjaudu sisään tai luo tunnus
Toimintosivut
Uudet sivut
Tiedostoluettelo
Tilastot
Lisää...