mese.fi Foorumin päävalikko
 
 
 
 
 
 

W220 mittaristovika

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    mese.fi Foorumin päävalikko -> W220 / W230 / W215
 Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
J_ALiittynyt: 04 Jou 2011
Viestejä: 160
Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu

 LähetäLähetetty: 06.7.2020 21:55    Viestin aihe: W220 mittaristovika Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

Moi!
Löytyisiköhän foorumilta ja mielellään eteläsuomen alueelta ketään jolta onnistuisi vm 2000 ässän mittaristosta kilometrien nollaus?
Nyt ei olla tekemässä mitään huijausta, vaan tarkoitus olisi istuttaa käytetty mittaristo autoon hajonneen tilalle. Itsellä on staari ja saan kyllä tehtyä käyttöönoton mittaristolle, mutta luovutusosassa pitäisi olla kilometrit nollassa että auto tulkitsisi sen "uutena" ja hakisi kilometrit muilta ohjainyksiköiltä.
En halua sitä varten ostaa veholta parilla tonnilla uutta mittaristoa. Minulta meni jo yksi käytetty mittaristo jumiin kun siihen yritettiin vain kopioida vanhan tiedot suoraan sirulta...liekö osaversioissa jotain eroa sirussa tai muussa rakenteessa, kun luovutusosa uudempaa versiota kuin alkuperäinen. Myös nyt hommaamani käytetty mittaristo on uudempaa osanumeroa, mutta samaa autoon käyvää korvattujen osanumeroiden listaa joka epc:stä katsottu.

Alkuperäisestä kuoli ensin valaistus,joka korvattiin ledeillä ja toimi hetken kunnes näyttö ei enää näyttänyt mitään, eikä siihen auttanut uusi näyttökään.

Sercapille soitin ja kysyin, mutta siellä olisi haluttu koko auto paikalle että olisivat suostuneet yrittämään. Se on liian hankala vaihtoehto, kun auto seisoo liikennekäytöstä poistettuna eikä minulla ole kalustoa millä hinata tuota tankkia toiseenpäähän suomea.
_________________
ex: W124 260 -90, nykyinen S211 220 cdi -07
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    mese.fi Foorumin päävalikko -> W220 / W230 / W215 Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa
Katso viime käyntisi jälkeen tulleet uudet viestit