95 C180; muutama kysymys

Vastaa Viestiin
Mihel
Viestit: 5
Liittynyt: 13.7.2018 20:25
Paikkakunta: Lahti

95 C180; muutama kysymys

Viesti Kirjoittaja Mihel »

Aikaisempi ongelma laturin hyrräys äänellä ratkottiinki, mutta nyt on mielessä pari muuta asiaa.

Aloitetaan kardaanin etupäästä, (jossa näkyisi olevan pari kumiosaa?) joka kuullostaisi ääntävän hieman vikisevästi/vinkuvasti ajaessa. Parhaiten kuulee sen kiihdyttäessä 1500-2000rpm:llä. Mikä voisi olla syy ja onko vaikea korjata?

Seuraava on että keskimmäiset puhaltimet puhaltavat viileää ilmaa, mutta sivummaiset vain kuumaa asetuksista huolimatta.

Sitten takaikkunan veivi; rullaa tyhjää. Ovi on avattava ja oletan hihnan/ketjun olevan poikki vai lieneekö syy jossain muussa?

Kolmanneksi, hölmömpi kysymys, mutta huomatessani sivupuhaltimien puhaltavan vain kuumaa tuli noteerattua että avainkin ajamisen jälkeen oli kuuma, onko tämä aivan normaalia?
Avatar
Vanja-eno
Viestit: 3382
Liittynyt: 05.11.2006 20:55
Paikkakunta: Mariefors (Kellokoski)
Viesti:

Re: 95 C180; muutama kysymys

Viesti Kirjoittaja Vanja-eno »

Koska en ole autohuollon ammattilainen, voin vain veikata omien kokemusten pohjalta
Mihel kirjoitti:Aloitetaan kardaanin etupäästä, (jossa näkyisi olevan pari kumiosaa?) joka kuullostaisi ääntävän hieman vikisevästi/vinkuvasti ajaessa. Parhaiten kuulee sen kiihdyttäessä 1500-2000rpm:llä. Mikä voisi olla syy ja onko vaikea korjata?
Veikkaan kannatinlaakeria ja sen tukikumia. Osat ei maksa paljoa ja ei maksa paljoa korjaamollakaan teetettynä, jos epäilee omaa osaamistaan.
Mihel kirjoitti:Seuraava on että keskimmäiset puhaltimet puhaltavat viileää ilmaa, mutta sivummaiset vain kuumaa asetuksista huolimatta.
Ns. Närhenmunat jumittaa. Ohjeita löytyy Meseltä hakusanalla närhenmunat. Ei vaikea nakki korjata ihan itse, kunhan on vain varovainen.
Mihel kirjoitti:Sitten takaikkunan veivi; rullaa tyhjää. Ovi on avattava ja oletan hihnan/ketjun olevan poikki vai lieneekö syy jossain muussa?
Tod. näk. vaijeri poikki. Pientä huolellellisuutta täytyy noudattaa jos ovissa turvatyynyt. Ovipahvin irrottamiseen löytyy ohjeet Meseltä.
Mihel kirjoitti:Kolmanneksi, hölmömpi kysymys, mutta huomatessani sivupuhaltimien puhaltavan vain kuumaa tuli noteerattua että avainkin ajamisen jälkeen oli kuuma, onko tämä aivan normaalia?
Tähän jätän suosiolla vastaamatta
-"Miun mielestä kaikellaiset kirkkaat vilkut sekä Penta-vanteet Mersuissa pitäs laissa kieltää, mie en niistä tykkää, piste. Toiset saapi minun puolesta tykätä jos haluaa.."-
® Mesen Porkkana-klubi
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “W202, sedan, farmari”