S204 C250CDI ei ota kierroksia

Vastaa Viestiin
Plakis
Viestit: 1
Liittynyt: 08.9.2017 17:45

S204 C250CDI ei ota kierroksia

Viesti Kirjoittaja Plakis »

Terve!

Taustat: 230tkm ajettu ja normaalisti huollettu otsikon mukainen laite, joka illalla ajettu parkkiruutuun ja seuraavana aamuna alkoi ongelmat.
Apua kaivataan seuraavanlaiseen vikaan:
Auto käynnistyy normaalisti, mutta ei ota kierroksia. Etenkin vaihde silmässä ei meinaa antaa kierroksia, paikallaan ollessa paremmin. Illalla kun auto vielä toimi, paloi bensavalo, joten aamulla laitoin lisää polttoainetta jerryllä vielä varmuuden vuoksi. Tämän jälkeen hetken tyhjäkäynnillä oltuaan tuntui, että olisi toiminut normaalisti. Ajettu kertaalleen korttelin ympäri lenkki ja ei havaintoa mistään poikkeavasta (toki en kierrättänyt kovasti).
Äsken kauppaan lähtiessä vika palasi, eli alkuun tökki ja ei ottanut kierroksia kuin hapuillen. Hetkeksi virrat pois ja uudestaan, jonka jälkeen auto toimii normaalin oloisesti, kuitenkin kierrokset rajoittui noin 3000rpm.
Ainoat poikkeavat äänet ehkä pieni naputus ja suhiseva vinkuna kierrosten noustessa. Mutta tämä aivan ehkä, suuria kolinoita nyt ainakaan ei ole.

Ehkä ennenkaikkea kysymykseni kuuluukin, että uskaltaako maanantaina ajaa korjaamolle 5km matkan, vai tilaanko suoraan hinauksen?
Tai jos jollain on Lahden alueella testeriä, niin sellanenkin palvelus korvausta vastaan kelpaa!
Sakari

Viesti Kirjoittaja Sakari »

tuplat
Viimeksi muokannut Sakari, 09.9.2017 0:08. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Sakari

Viesti Kirjoittaja Sakari »

Uskaltaa ajaa 5km, todennäköisesti laatikko vikatilassa jos automaatti. Varmaan johdinlevy mäsänä, toki vaan veikkaus. Mutta se, ellei siis moottorin vikavalo pala ja näin ollen moottori olisi vikatilassa.

Starilla vaan vikakoodit lukuun siitä se selviää. Virtojen resetointi yleensä auttaa nimenomaan johdinlevyn alkaviin vaivoihin.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “W204 / R171 moottori”