W208 230K sammuilee

Katso myös W202
Vastaa Viestiin
JKK
Viestit: 9
Liittynyt: 20.6.2008 14:48
Paikkakunta: Järvenpää

W208 230K sammuilee

Viesti Kirjoittaja JKK »

Kyseessä W208, 230K vuosimallia 1999. Auto sammuilee ajoittain, yleensä lämpimällä koneella kesken ajon esim. liikennevaloissa. Sammumisen jälkeen kun odottelee 15-30min, lähtee taas käyntiin. Ja saattaa toimia viikonkin ilman ongelmia.

Autossa on vastikään teho-ongelmien vuoksi uusittu ilmamäärämittari (original Bosch), jolla kyseinen vika korjaantui. Sammumisvian jälkeen vikakoodeissa ei löydy muuta kuin "Brake light switch" -vikakoodi, joka ilmeisesti generoi satunnaisen ABS-valon syttymisen... Tällä tuskin vaikutusta varsinaiseen sammuiluvikaan?

Mikä tällaisen "vikakoodittoman" ongelman voisi 230K:n tapauksessa aiheuttaa? Sen huomasin, että aina käynnistymisen jälkeen kaasuläppäkotelosta kuuluu kova vatkaaminen. Voisi kuvitella että läppäkotelovika jättäisi myös vikakoodin?

Sen verran huonosti tunnen PK-seudun MB-huoltoja, että mikä olisi osaava, kohtuuhintainen mersukorjaamo, jossa tunnetaan tyyppiviat ja tällaisten ongelmien ratkaisut parhaiten? Toivon että vastaus ei ole Veho... Kuuntelen mielelläni suosituksia.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “W210 / 208 moottori”