mese.fi Foorumin päävalikko
 
 
 
 
 
 

-86 190E EI sammu avaimesta! +vähän muutakin outoa.

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    mese.fi Foorumin päävalikko -> W201
 Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
teetee82



Liittynyt: 16 Huh 2015
Viestejä: 3
Paikkakunta: Pori

 LähetäLähetetty: 16.4.2015 15:32    Viestin aihe: -86 190E EI sammu avaimesta! +vähän muutakin outoa. Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

2,0 Le-Jetronic.

Elikkäs kun virrat katkaisee avaimesta, kaikki muu toiminta loppuu paitsi moottorin, se jatkaa käymistään vaikka lopun ikäänsä.

Virtalukon pohja tarkistettu ja uusittu, toimii normaalisti.

(johdoista ei satavarmaa ole kun yritin etsiä oikeaa järjestystä ni tuloksena oli usa-mallien johtojen värit)

Releet kaikki uusia.

Alipainelinjoja tarkistettu eikä löydetty vuotoja.

Kun ottaa sulakkeen nro11(torvi/vilkut 8A) vika poistuu eli auto sammuu avaimesta. Kun moottori sammuksissa pistää sulakkeen takaisin latausvalo syttyy.

Kaikkien valojen johdotukset tarkistettu, hätävilkun katkaisia tarkistettu torvi tarkastettu mutta mitään vikaa niistä ei löydy.

Herääkin kysymys, onko jetronikin joku antureista samassa virtapiirissä kuin vilkut/torvi? Jos jokin bensansyöttöön vaikuttava anturi olisi oikosulussa nii eikö moottori jatkaisi toimintaansa???

Vikaa on haettu jo tuntitolkulla

Ja sitten sitä muuta kummaa:

Kun laittaa valot päälle lähtee pyyhkijä tihkulle. Viiksikytkinä ihmetelty mutta sillä ei tunnu olevan vaikutusta, toki vaihtuu takuulla toimivaan kunhan löydän sellaisen.

Mittariston valot pimeänä, polttimot ehjiä(testattu) Virta tulee kyllä liittimelle muttei ilmeisesti mittarivalojen piirille??
Vaidan tämänkin toimivanpaan kunhan löydän.
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
AK47
aktiivimeseläinen



Liittynyt: 20 Hel 2007
Viestejä: 5107
Paikkakunta: 08/09

 LähetäLähetetty: 16.4.2015 21:27    Viestin aihe: Re: -86 190E EI sammu avaimesta! +vähän muutakin outoa. Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

teetee82 kirjoitti:
2,0 Le-Jetronic.

Elikkäs kun virrat katkaisee avaimesta, kaikki muu toiminta loppuu paitsi moottorin, se jatkaa käymistään vaikka lopun ikäänsä.

Virtalukon pohja tarkistettu ja uusittu, toimii normaalisti.

(johdoista ei satavarmaa ole kun yritin etsiä oikeaa järjestystä ni tuloksena oli usa-mallien johtojen värit)

Releet kaikki uusia.

Alipainelinjoja tarkistettu eikä löydetty vuotoja.

Kun ottaa sulakkeen nro11(torvi/vilkut 8A) vika poistuu eli auto sammuu avaimesta. Kun moottori sammuksissa pistää sulakkeen takaisin latausvalo syttyy.

Kaikkien valojen johdotukset tarkistettu, hätävilkun katkaisia tarkistettu torvi tarkastettu mutta mitään vikaa niistä ei löydy.

Herääkin kysymys, onko jetronikin joku antureista samassa virtapiirissä kuin vilkut/torvi? Jos jokin bensansyöttöön vaikuttava anturi olisi oikosulussa nii eikö moottori jatkaisi toimintaansa???

Vikaa on haettu jo tuntitolkulla

Ja sitten sitä muuta kummaa:

Kun laittaa valot päälle lähtee pyyhkijä tihkulle. Viiksikytkinä ihmetelty mutta sillä ei tunnu olevan vaikutusta, toki vaihtuu takuulla toimivaan kunhan löydän sellaisen.

Mittariston valot pimeänä, polttimot ehjiä(testattu) Virta tulee kyllä liittimelle muttei ilmeisesti mittarivalojen piirille??
Vaidan tämänkin toimivanpaan kunhan löydän.


Mulla oli kerran samanlainen käytös opel kadetissa ( 1.3S -88 )

Sen aiheutti radio-ohjattvan lennokin akun laturi joka otti virran tupakansytyttäjän pistokkeesta. Kun laturin nyppäs irti sammu moottorikin...

Outoja nuo autosähköt...
_________________
Herrasmies ei kahta vaihda - Toinen on Mersu ja toinen on vaihde.
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
teetee82



Liittynyt: 16 Huh 2015
Viestejä: 3
Paikkakunta: Pori

 LähetäLähetetty: 17.4.2015 21:50    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

Niimpä niin... ja kampikammion kattovalo oli tuunattu ladan jarruvalosta.
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
AK47
aktiivimeseläinen



Liittynyt: 20 Hel 2007
Viestejä: 5107
Paikkakunta: 08/09

 LähetäLähetetty: 18.4.2015 13:31    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

teetee82 kirjoitti:
Niimpä niin... ja kampikammion kattovalo oli tuunattu ladan jarruvalosta.


Kysytään sit suorempaan: Onko sulla mitää normaalista poikkeavaa virtaakuluttavaa siellä?
_________________
Herrasmies ei kahta vaihda - Toinen on Mersu ja toinen on vaihde.
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
reverend



Liittynyt: 24 Lok 2010
Viestejä: 277

 LähetäLähetetty: 18.4.2015 20:24    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

Tarkistapa mittarivalojen himmennin ja katso samalla maakimppu mittariston läheltä.
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Wiqqo



Liittynyt: 27 Elo 2013
Viestejä: 609
Paikkakunta: Oulu

 LähetäLähetetty: 18.4.2015 20:42    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

itsellä oli sama vika aikasemmassa 190:ssä, tosin sulaketta ei ikinä pidetty paikallaan, kun sytytti valot mittaristoon vaikka virrat oli pois Shocked

Hyvinkai tuo pelas ilman sitä, vilkut ja töötti tosin pelasi vaikkei virrat ollu päällä.
_________________
S203 200Cdi -02
E30 316i -89
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
teetee82



Liittynyt: 16 Huh 2015
Viestejä: 3
Paikkakunta: Pori

 LähetäLähetetty: 20.4.2015 11:46    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

Ei ole mitään normaalista poikkeavaa virrankuluttajaa.
Akku ei kuollut 12 tunnissa vaikka oli tuo sulake paikallaan.

Mä vaan mietin nyt kun aloitin selvittämisen että kun nyppäsin mittariston irti ja katselin ekan kerran virtalukon pohjaa nii kaksi johtoa oli iriti

Lykkäsin kyllä ne takaisin pohjaan kiiinni mutta en osaa sitten sanoa menikö oikeeseen paikkaan, vika ei ainakaan korjaantunut.

Uusi virtalukon pohja on jo sittemmin asennettu mutta edelleen toi johtojen järjestys on hataralla pohjalla kun en löydä oikean järjestyksen ilmaisevaa kuvaa tai juttua netistä mistään. Opuksia olen ladannut jo jokusen mutta kaikki on jenkkimallien ja niissä ainakin johtojen värit on erillaiset kun mitä tohon lukkopohjaan tulee.

Noin teoriassahan jos kerta virtalukolta mee koneelle signaalia et tarttis sammua ni eikö silloin vika olis niissä johdoissa?

Koneen kaikki johdotukset on käyty jo läpi sataan kertaa.

Ja eikö muuten äänimerkkien ja vilkkujen pitäs sammua jos niiden sulake on irti? Mulla niiden toiminta jatkuu normaalina vaikka sulake on pois...
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    mese.fi Foorumin päävalikko -> W201 Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa
Katso viime käyntisi jälkeen tulleet uudet viestit