s211 sähkövikaa vai mitäs se olis

Vastaa Viestiin
Mercedes_c
Viestit: 196
Liittynyt: 06.6.2007 23:50

s211 sähkövikaa vai mitäs se olis

Viesti Kirjoittaja Mercedes_c »

Noniin kyseessä facelift farkku 200 cdi. Alko sillä että akun kuva sytty näyttöön. Sisätilan valot vilkku. Pitkät valot katosivat. Abs ja sun muuta katosi. Puhallin ei puhaltanu. Noh otettiin akun napa irti ja muutaman yön yli. Noniin aķku takasin eikä mitään herjausta. Auton oma tietokone näyttää että pitäs ladata. 14v näytti. Noh ajettiin semmonen 100 mukka sitten yhtääkkiä katosi luistonesto mutta apsit toimivat. Kun ovet pannee lukkoon niin ei vilkut loista. Yhtenä aamuna piti mennä autolle niin joku rele taka kontissa napsutteli ja ovet oli menneet lukkoon itestään. Eikä napilla aukea. Käytin taka kantta auki kun se ei ole koskaan menny lukkoon. panin kiinni niin aukesihan muutki ovet ko kaukosäätimestä paino . Noniin akun napa irti että saa käymään ku jäi sisätilan keskikonsoolista valot päälle. Muutaman päivän jälkeen napa takasin ja käymään auto ensin näytti 14 v mutta sitten pääsi piru irti.kaikki valot sytty näyttöön. Abs, srs luistonesto ja sun muut sytty .testerillä kokeiltiin niin näytti 12v.Noh pakko oli kotia päästä niin lähettiin ajelelemaan ilman mitään apulaitteita. Tuuletin ei puhaltanu ja puoli valoja ei saanu millään sammumaan. Yks puoli valo sammu ku panin sille kohalle että pitäs vain parkit loistaa.aattelin että jos sammuis niin säästäis virtaa että pääsee kotia. Oliskohan laturissa vika maanantaina kylläki niemelän autoon aika että saavat panna töpseliin että mikä sitä vaivaa.
jussi68
Viestit: 4
Liittynyt: 26.10.2012 17:16
Paikkakunta: Tuusula

Viesti Kirjoittaja jussi68 »

Elikäs sama meininki kun mulla 220cdi 7/2006 (on jo fafelift) 340000km. mittaristo punaisena ajoin kotiin n.50km . Kotona ei toiminut enään mikään sähkölaite mut auto vaan käydä puksutti joten ajoin talliin ja irroitin laturin. Tyhjä akku ensin irti ja lataukseen. Seuraavana päivänä adita liikkeestä Malmilta uusi laturi ja paikalleen. Akku kiinni ja Voila .taas toimii. Siitä akun irroituksesta ei koitunut mitään harmia. Kello meni itsekseen oikeaan aikaan ja sähöikkunat käytin kerran alas ja ylös.
Mercedes_c
Viestit: 196
Liittynyt: 06.6.2007 23:50

Viesti Kirjoittaja Mercedes_c »

Vika löyty. Takaaskin ohjaus poksi oli sanonu irti ja sekotti koko auton. Kuulemma meni kaikki paitsi 1 väylä kiinni s järjestelemässä tämän takia. Nyt vain ootella koska uusi tulee että saa toimimaan.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “W211 / W209 / W219 sähkö”