MobiloLife

Täällä voit keskustella otsikon mukaisista asioista.
Vastaa Viestiin
Avatar
piippu
Savunpoistaja
Viestit: 1911
Liittynyt: 01.10.2005 23:35
Paikkakunta: Härmä

MobiloLife

Viesti Kirjoittaja piippu »

Alkaisi olemaan jälleen ässällä huolto käsillä, mutta väkisinkin mieleen hiipii ajatus tuon mobilolifen ylläpidon järkevyydestä tällaisen 260tkm ajetun 10v auton kohdalla :roll:

Tuossa W220:ssä siis on edelleen täysi mobilolife turva voimassa (eli kaikki huollot tehty merkkiliikeessä....tai no yksi tehty mersu ammattilaisella josta sainkin mielestäni parempaa huoltoa kuin mersun virallisella leimalla olevasta merkkiliikkeestä, mutta sehän ei tehtaalle kelpaa :? Ja sittemmin kun autosta kärähti laturi 400km päässä kotoa olinkin ihmeessä, kun pohojammaalle oli päästävä ja mersu telakalla....otin vuokra-auton alle ja vlopuksi sillä kotiin...mutta liikkuvuuspalvelu ei tosiaan sitten ollutkaan voimassa tuon yhden "väärän" huoltoleiman takia, jota en tässävaiheessa vielä tajunnut ja merkkiliikkeessäkin huoltokirjaa heidän tutkiessa oltiin vielä siinä uskossa että kaikki ok tuota turvaa ajatellen, ja ei muuta kuin vastaava vuokra-auto mersun piikkiin....seuraavalla viikolla ajellessa hakemaan omaa autoa, olikin vastassa kommentti, että tehtaalta tuli kielteinen päätös turvan osalta ja vuokra-auton kulut sain kaivella omasta pussista, joka mobilolifellä olis tosiaan mennyt mersun piikkiin -> ~1300€ kaikkineen (ei tietenkään itse auton korjauskuluja) ja tämän episodin innoittamana selvittelin ja tein tarvittavat toimenpiteet tuon mahtavan MobiloLifen uudelleen voimaan saattamiseksi....

Mutta silti alkoi tympäisemaan nuo 1000€ "öljynvaihdot" merkkiliikkeessä vain tuon turvan takia, kun tiedän että omalla luottokorjaamolla saan samalla rahalla HUOMATTAVASTI enemmän, tai saman palvelun huomattavasti edullisemmin 8) Toki kaikista järkevintä olisi vaihtaa tuo wanha ässä johonkin huomattavasti tuoreempaan kulkuneuvoon, koska liikun jatkuvasti tätä 350km/sivu kahden yrityksen&asunnon välillä ja vaikka ässä hienossa kunnossa onkin, alkaa riski keskeytykselle olla kokoajan lähempänä ja tympäisisi kyllä ankarasti olla tuolla jossain pimeässä korvessa tienposkessa tietämättä yhtään mihin soittelisi :roll:


....ja NYT pohjustuksen jälkeen päästään sitten itse asiaan :lol: Eli onko tuolla mobilolifellä mitään arvoa autoa myydessä? Yksityinen tuskin jatkaa tuon ikäisessä merkkihuoltoja ja autoliikkeet ei tuollaisesta ässästä kuitenkaan mitään hyvitä?. Paitsi myyntitilanteessa kehutaan niin maan perusteellisesti, että kaikki huollot merkkiliikkeessä, takuu, ajettu VAIN pitkää matkaa (mikä onkin totta 100%, eikä ole nähnyt hiekkatietä yhteensä 20km pidemmälti koko Suomessa olon aikana, ja tuskin Saksassakaan 8) )

Eli täysin turhaa ja arvoton koko turva...vai? :nocando:
..... kaurahattu, rehupuntti, punaniska, perusjuntti! Oikia Härmäläänen! .......


W124 E500 Limited Edition -94
W220 320CDI -03
VW Karmann-Ghia 1600 -70
...ja kaikenmaailman kivoja Nivoja ja Jeeppejä...
Avatar
Meissenkeri
Viestit: 3837
Liittynyt: 15.8.2006 2:10
Paikkakunta: pohjolan pääkaupunki

Viesti Kirjoittaja Meissenkeri »

Turhahan se on. Ymmärrän että auton takuuajan huollatetaan merkkiliikkeessä, mutta kymmenen vuotiaan auton huollattaminen merkkiliikkeessä menee enempi tai vähempi tuhlauksen puolelle. Tosin on niitäkin, jotka arvostavat vanhemmassakin autossa merkkiliikkeen huoltohistoriaa, mutta mitää. lisähintaa eivät siitä maksa.

Kaskovakuutuksella saa liikkumisturvan, vuokra-auto tulee puhelinsoitolla paikanpäälle ja hinuri vie oman auton sinne minne itse haluaa.. Liikkumisturvaan ei tarvi mobilolaiffia.
Avatar
piippu
Savunpoistaja
Viestit: 1911
Liittynyt: 01.10.2005 23:35
Paikkakunta: Härmä

Viesti Kirjoittaja piippu »

No näinhän se on...mutta vähän kuitenkin kiinnosti kuulla että miten muut toimivat :)

Kasko on tottakai ja hinausturva sen myötä, mutta eipä ole tullut katseltua vakuutusehdoista, että noinkohan toisivat vorssasta pohojammaalle, jos sattuu toiselle "kotipaikalle" hajoamaan...tai tuohon välille :roll: Eikö siinä ole joku km raja jota tuonkin turvin liikuttavat, tosin yhtiöiden välillä varmasti vähän eroja?
..... kaurahattu, rehupuntti, punaniska, perusjuntti! Oikia Härmäläänen! .......


W124 E500 Limited Edition -94
W220 320CDI -03
VW Karmann-Ghia 1600 -70
...ja kaikenmaailman kivoja Nivoja ja Jeeppejä...
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Takuu- ja kuluttajansuoja-asiat sekä autoverotus”