Huolletaan! (Harrastetiloja Vaasasta?)

Vastaa Viestiin
Avatar
Erew126
Ässämies
Viestit: 389
Liittynyt: 22.10.2005 18:13

Huolletaan! (Harrastetiloja Vaasasta?)

Viesti Kirjoittaja Erew126 »

Pistetäänpäs tännekkin uutta juttua kun niin hiljaista tahtoo olla. Kesäkausi Rovaniemellä on parhaimmillaan ja leimakin on ässään haettu jo aikaa sitten loistavin arvosanoin.

Katsastuksessa katseltiin yhdessä, että ohjaussimpukan ja reaktiotangon välistä hikoilee öljyä. Sinne vaihdettiin uusi stefa sitten tuossa männäviikolla, onpahan tas kunnossa sieltä puolen.

Perämurikkhan on hikoillut jo useamman vuoden, senkin syy selvisi kun aukaistiin proppu - perään oli laitettu reilusti yli täyttömäärän öljyä viime huollossa 5v sitten. Olipahan jännä juttu mutta jo niin vanha virhe, ettei siitä enää korjaajaa taida saada puhelimen päähän. Samalla puhdistettiin huohotinputki. Siihen loppui perän hikoilu.

Kuva

Tämä kaunokainen on muuttamassa Vaasaan syksystä lähtien. En tosin tiedä, lähteekö auto mukaan vai jääkö muualle säilöön talveksi. Riippuen, löytyykö harrastetiloja Vaasassta. Ilmotelkaahan jos mersumies pääsee osalliseksi johonkin halli/talliporukkaan tai paikkaan.

Ja vielä todettua, että pätkämallin ässä mahtuu ihan hyvin katokseenkin. Nipin napin :)

Kuva
w126 300SE 1986
Avatar
pupetti
saranapuolen kulkija
Viestit: 4238
Liittynyt: 20.2.2008 11:13
Paikkakunta: Vaasa

Viesti Kirjoittaja pupetti »

Täällä on sitte enempi ku kivenalla ne harraste tilat..varsinki autoille, ihmisille niitä kyllä löytyy keskustan joka nurkalta.
® Mesen linttaklubi matkailuautojaos teiden etanat.
Ehkä on reikiä, ehkä ei, savuttaa se kuitenki.
Todellisuus on absolutistien luomaa harhaa.

Onnistunut ohitus kätkeytyy savuverhoon.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “W126 sedan, coupe / R & C 107”