W210 Ilmastoinnin kompura pyörii koko ajan

Vastaa Viestiin
cemersu
Viestit: 74
Liittynyt: 21.8.2012 21:53

W210 Ilmastoinnin kompura pyörii koko ajan

Viesti Kirjoittaja cemersu »

Moro! Oli väykyn ilmastoinnin kompurasta pudonnu magneettikytkin tai tarkemmin se lautanen ja pultti pohjapanssarin päälle. Laitoin takaisin paikoilleen, nyt ilmastointi toimii muuten mutta kompura käy koko ajan?! Puuttuukohan välistä jotain kun tuntui niinku booreille laittaessa ois menny "kiinni" tai liian syvälle. Voiko se olla liian kireällä nyt? Vai kuuluuko jättää "huulille"?
Avatar
AK47
aktiivimeseläinen
Viestit: 5937
Liittynyt: 19.2.2007 23:05
Paikkakunta: 08/09

Re: W210 Ilmastoinnin kompura pyörii koko ajan

Viesti Kirjoittaja AK47 »

cemersu kirjoitti:Moro! Oli väykyn ilmastoinnin kompurasta pudonnu magneettikytkin tai tarkemmin se lautanen ja pultti pohjapanssarin päälle. Laitoin takaisin paikoilleen, nyt ilmastointi toimii muuten mutta kompura käy koko ajan?! Puuttuukohan välistä jotain kun tuntui niinku booreille laittaessa ois menny "kiinni" tai liian syvälle. Voiko se olla liian kireällä nyt? Vai kuuluuko jättää "huulille"?
Oliikohan siellä pultin ja prikkahässäkän lisäksi jousirengas, ei muista mutta eiköhän sulta puutu joku osa sieltä.
Herrasmies ei kahta vaihda - Toinen on Mersu ja toinen on vaihde.
cemersu
Viestit: 74
Liittynyt: 21.8.2012 21:53

Viesti Kirjoittaja cemersu »

Löyty pohjapanssarin päältä yks shimmilevy/prikka. Laitoin sen paikalleen, kompura kävi edelleen koko ajan. Laitoin 2 paksumpaa prikkaa niin nyt saa EC-napista kompuran sammumaan mutta jos ei siitä sammuta niin kompura pyörii koko ajan. Oisko vinkkejä? Kyllähän sen kompuran kuuluis ainakin parkissa ollessa levähtää välillä...mitenlie ajossa?
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “W210 / 208 lämmitys, ilmastointi”