Soitin/Comand sekoilee

Vastaa Viestiin
friday13
Viestit: 8
Liittynyt: 13.5.2012 0:54
Paikkakunta: Vantaa

Soitin/Comand sekoilee

Viesti Kirjoittaja friday13 »

Taloon tuli tuommoinen -09 mallin S204 viikko takaperin. Autosta on valitettavasti jo saanut hieman päänvaivaa. Moottorin vikavaloa pukkaa ilmeisesti tukkeutuneen hiukkaspöntön takia, mutta sitä korjataan myyjän piikkiin, joten en ole siitä liikoja stressannut.

Nyt olen kuitenkin huomannut autossa myös muuta merkillistä. Eli auton soitin/comand sekoilee melkoisen erikoisesti. Eli sen napit toimii ihan miten sattuu tai ei ollenkaan. Ratin napit ja keskikonsolin rulla toimii moitteettomasti. Autossa on se flippiruutu navilla ja hansikaslokerosta löytyy ipod-liitin.

Video kertoo enemmän kuin tuhat sanaa:

https://drive.google.com/open?id=0B4N65 ... 29qUWREYjA

Esimerkkinä sekoilusta ON-painikkeen ympärillä oleva rulla ei välillä vaikuta mitenkään äänenvoimakkuuteen. Lisäksi sen ympärillä olevat kanavien/kappaleiden vaihto napit eivät tottele lainkaan. Välillä ne toimivat kun niitä painaa pitkään, mutta silloinkin molemmat napit vaihtavat kanavaa samaan suuntaan..? :shock: Vasemalla puolella olevat disc, navi, system jne. vaihtavat myös jonkin aivan satunnaisin comandin välilehden näkyviin. Lisäksi ihmiset ovat valitelleet, että ääneni katoaa kesken puhelun välillä kokonaan kun olen soittanut bluetoothilla puheluita.

Onko koko yksikkö hajalla vai voisiko joku softapäivitys auttaa? Tietäisin pyytää tuon korjaamista nyt vielä autoliikkeen piikkiin, jos tarvetta on, samalla kun puuhastelevat hiukkaspöntön kanssa..
Avatar
eerola
Herrasmies
Viestit: 1674
Liittynyt: 23.1.2006 20:50
Paikkakunta: Pirkanmaa
Viesti:

Viesti Kirjoittaja eerola »

Hassultahan tuo vika kuulostaa. Ei mitenkään käyttöohjeen mukaista toimintaa laitteelta :)

Starilla tuota saa diagnosoiduksi ja tarpeen mukaan resetoiduksi.

Jos on mahdollista pyytää korjaamista myyjäliikkeen piikkiin, se on sinulle hyvä uutinen. Tuon osat eivät ole kovin edullisia.
-T

Kuva
friday13
Viestit: 8
Liittynyt: 13.5.2012 0:54
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja friday13 »

Jees, elikkä ongelma ratkesi. Hort Autolla käyttivät radion irti ja putsasivat. Luultavasti ollut asialla liian innokas meikkari, joka on saanut jonkun napeista oikosulkuun käyttäessään jotain märkää.. Mutta nyt toimii kuten pitääkin!
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “W204 / R171, sedan, farmari, avo”