W211 -07 sähköisesti avattava ja suljettava takaluukku

Vastaa Viestiin
Avatar
APL
Viestit: 58
Liittynyt: 26.2.2011 2:05
Paikkakunta: Tuusula

W211 -07 sähköisesti avattava ja suljettava takaluukku

Viesti Kirjoittaja APL »

Tällaista, menee näitä "uudemmistakin". Eli perjantaina 1.3. luukku jäi puoliväliin haukottelemaan, muutaman avaamis-sulkemis yrityksen jälkeen hävisi virrat tykkänään. Mittaristoon ilmaantui 'vasen ja oikea rekisterikilven valo' sekä 'kolmas jarruvalo' -virheilmoitukset.

Syyksi selvisi vasemman puoleisen (kuskin puoli) saranaputken verhoilun takana tuodun johtosarjan katkennut johto. Niipparilla kiinni heti suojaputken jäljestä, joten suojaputki jäykempänä nitkutti johtosarjaa aivan luukkua operoitaessa.

Aikaa korjaukseen ja vianhakuun meni noin tunti+ 30 mins. kontin pohjan siivoaminen sekä muovitulpan umpeen teippaus, joka syötti kosteutta muovikaukaloon. Hiiren papanaa oli myös ihan siivottavaksi asti (maaseudulla on metsähiiriä...)
Kuva
Kuva
Kuva

Tästä kusee sisään (kuvassa jo puhdistettuna ja kuivattuna), akun ympäristössä olevat johdotukset ovat tehtaalla teipattu mikrobikasvustoa ruokkivalla liimateipillä, hyvä huomata ajoissa tämäkin.
Kuva
Kuva
Kuva

Ja viimeisenä vaan ei vähäisimpänä, akun turvavyö on syytä tsekata myös ajoittain. Itselläni se oli melko löysällä, orggis akku vuodelta -07.
Kuva
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “W211 / W209 / W219 sähkö”