Toinen avain ei toimi!

Luukut, ovet, keskuslukitus, valot.
Vastaa Viestiin
secle
Viestit: 22
Liittynyt: 15.8.2007 6:28

Toinen avain ei toimi!

Viesti Kirjoittaja secle »

Elikkäs, vaihdoin C202 vm 97 virta avaimen patterit,jonka jälkeen avain ei aukaise ovia! Tutkailin kännykän kameralla yhtäaikaa toisen(toimivan) avaimen kanssa,miten ir valo näkyy, kumpikin toimi täsmälleen samoin! eli valo vilkkui samassa tahdissa kummassakin,(käynnistyksen estoa ei ole) Ovista pääsee kyllä sisään manuaalisesti ja autokin käynnistyy tällä "toimimattomallakin" Joten onkos tässä nyt joku tietty tapa, saada avain pelittämään? Olen jo kerran aiemmin vaihtanut avaimeen paristot ilman mitään ongelmaa,eli silloin ei ainakaan tarvinnut tehdä mitään sen kummempaa!
secle
Viestit: 22
Liittynyt: 15.8.2007 6:28

Re: Toinen avain ei toimi!

Viesti Kirjoittaja secle »

secle kirjoitti:Elikkäs, vaihdoin C202 vm 97 virta avaimen patterit,jonka jälkeen avain ei aukaise ovia! Tutkailin kännykän kameralla yhtäaikaa toisen(toimivan) avaimen kanssa,miten ir valo näkyy, kumpikin toimi täsmälleen samoin! eli valo vilkkui samassa tahdissa kummassakin,(käynnistyksen estoa ei ole) Ovista pääsee kyllä sisään manuaalisesti ja autokin käynnistyy tällä "toimimattomallakin" Joten onkos tässä nyt joku tietty tapa, saada avain pelittämään? Olen jo kerran aiemmin vaihtanut avaimeen paristot ilman mitään ongelmaa,eli silloin ei ainakaan tarvinnut tehdä mitään sen kummempaa!
Ohje löytyikin tuolta yleinenpölinä osiosta! Elikköäs ehjä avain virtalukkoon,auto käyntiin ja sammutus, avain pois, ja pimeäavain virtalukkoon väh puoleksitunniksi,ongelmat kadonneet.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “W202 kori”