mese.fi Foorumin päävalikko
 
 
 
 
 
 

Ohjeet palstan käyttöön

 
Lähetä uusi viesti   Tämä aihe on lukittu, et voi muokata vastauksia tai kirjoittaa uusia vastauksia    mese.fi Foorumin päävalikko -> Varastettua
 Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
YLLÄPITÄJÄTLiittynyt: 27 Syy 2005
Viestejä: 111

 LähetäLähetetty: 23.1.2007 13:32    Viestin aihe: Ohjeet palstan käyttöön Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

Aina varkauden tapahduttua ensimmäisenä tulee tehdä rikosilmoitus.

Tämän palstan ideana on tarjota tietoa autoista yms varastetuista tavaroista lukijoille. Näin he voivat yrittää huomioida tavaran liikkeitä ja ilmoittaa vaikkapa varastetun auton liikkeistä poliisille.

Ohjeita kirjoittajille:

*Selkeä otsikko: Otsikkoon mitä on varastettu, mistä, milloin. Autosta merkki, malli, ikä, rekisteritunnus ja väri. (Esimerkki hyvästä otsikosta: MB W124 300E -88 punainen Varkaudesta, XXX-000.)

*Viestiin lisätietoa, erityistuntomerkkejä tms.

*Yhteystiedot joko tavaran omistajaan tai asiaa tutkivaan poliisiviranomaiseen.

*Muistakaa myös ilmoittaa jos rikos ratkeaa.

*Kaikki turhat tai osioon kuulumattomat viestit poistetaan välittömästi. Palsta on moderaattoreiden erityistarkkailussa.


Ohjeita lukijoille:

*Mikäli luulee tietävänsä jotain kadonneeksi ilmoitettujen tavaroiden liikkeestä, kannattaa siitä kirjoittaa viestiketjun jatkoksi. Samalla myös varmistaa pistämällä yksityisviesti viestiketjun aloittajalle. Mikäli ensimmäisessä viestissä pyydetään ottamaan yhteys poliisiin, niin tietysti näin kannattaa tehdä.


Kirjoittaminen ilman tunnuksia:

*Palstalle pystyy kirjoittamaan myös ilman tunnuksia. Spämmin estämiseksi kirjoittaessa täytyy vastata yksinkertaiseen antispam-kysymykseen viestin kirjoitussivulla.

*Kaikista viesteistä saadaan näkyviin kirjoittajan tietokoneen ip-osoite. Tietysti samalla näkyy mikäli osoitteesta on kirjoitettu foorumille myös jollain tunnuksella. Osoite voidaan bannata mikäli sieltä tapahtuu häiriköintiä! Eli älä kokeile onneasi.
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Tämä aihe on lukittu, et voi muokata vastauksia tai kirjoittaa uusia vastauksia    mese.fi Foorumin päävalikko -> Varastettua Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa
Katso viime käyntisi jälkeen tulleet uudet viestit