W220 Webastosta

Vastaa Viestiin
Avatar
piippu
Savunpoistaja
Viestit: 1910
Liittynyt: 01.10.2005 23:35
Paikkakunta: Härmä

W220 Webastosta

Viesti Kirjoittaja piippu »

Tuossa kun askartelin jousituksen parissa ja sisälokarit irti, niin tuli vihdoin myös syvennyttyä pintaraapaisun verran toimimattomaan webastoon....ollut mykkänä jo useamman vuoden ja uusi kortti ebaysta hommattuna hyllyyn myös useamman vuoden :oops:

Ongelmana nyt että ei tule polttoainetta (tämä siis diesel). Alkuun tein vesiletkuille yhdistysputken, että pääsee jousituksen koeajolle ja siinä intorytäkässä unohdin laittaa tulppaa polttoaineputkeen, kun alkuunkin ihmettelin miksei putkesta mitään valunut irroittaessa ja siksi unohtui lopulta koko homma ja koeajolle en päässyt kuin jonkun metrin auton hotaissessa ilmaa sen verran, että alkoi "rynkyttää" pienestäkin kaasun painalluksesta :arrow: Tajuntaan tuli heti että "voi vitja se putki jäi tukkimatta" eli selkeästi jotain eloa on ainakin toiseen suuntaa (käynti normalisoitui heti kun putken tulppasi), MUTTA sieltäpä ei saa tulemaan mitään oikeaan suuntaan?? Oli alipaineimurikin kiinni jonkunkin tovin, mutta ei pisaraakaan, samoin ei mitään tapahtumia webastonkaan yrittäessä :idea:

Onko siellö joku takaisku, tai onko pumppu jotenkin semmonen, että ei vain päästä soppaa läpi, koska sen myös huomasin, että pumpulta ei ainakaan allamakaamatta kuule mitään tapahtuvaksi...eli tod.näk. mykkä muutenkin vuosien toimettomuuttaan? Mutta eikö sieltä nyt kuitenkin imemällä pitäisi edes jotain, kun kerran toiseen suuntaankin meni?


Webasto on siis thermo top Z (5kw) ja alkuperäis asenteinen, jolloin eroaa ns. aftermarket malleista...ilmeisesti väylä ainakin erilainen
..... kaurahattu, rehupuntti, punaniska, perusjuntti! Oikia Härmäläänen! .......


W124 E500 Limited Edition -94
W220 320CDI -03
VW Karmann-Ghia 1600 -70
...ja kaikenmaailman kivoja Nivoja ja Jeeppejä...
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “W220 / W230 / W215 lämmitys, ilmastointi”